Tweet us Post us on facebook Sign in our guest book

 

3D Cerkno Valley view

 

Tudi za prihajajočo zimsko sezono 2011/2012 smo s sodelovanjem hotela Cerkno in smučarskim centrom Cerkno   za naše goste pripravili naslednje ugodnosti:

- 10% popusta pri nakupu dnevnih smučarskih vozovnic za SC Cerkno.
- 30% popusta pri nakupu dnevne vstopnice za bazen Hotela Cerkno.
 
  • Gostje bodo lahko popust za nakup smučarskih vozovnic uveljavili na katerem koli prodajnem mestu, na podlagi potrdila, ki ga izdamo mi.
  • V kolikor gostje kupujejoi vozovnice vsak dan sproti, mora biti tudi potrdilo s strani sobodajalca izdano za vsak dan posebej (blagajnik mora namreč potrdilo priložiti k dnevnemu obračunu).
  • Za uveljavitev popusta pri nakupu vstopnice za plavalni bazen je  sistem isti, le da bo gost potrdilo predložil na recepciji v bazenu.
  • V nobenem primeru se popusti med sabo ne seštevajo. V primeru nakupa većdnevne vozovnice mora kupec vedno imeti pri sebi osebni dokument s katerim dokaže istovetnost. Slika za nakup ni potrebna.
Priloge s cenami:
 
- Informacija o cenah smučarske vozovnice 
- Družinske smučarske vozovnice (primerjava sezona 2011/2012) 
- Cenik smučarske šole 
- Cenik za izposojo opreme 
- Cenik za bazen 
- Obrazec, ki ga mora stanodajalec izdati stranki: 
 
 
Vsi dokumenti so v PDF formatu zato potrebujete njihov bralnik. Če ga nimate, si ga na spodnjih dveh povezavah lahko pretočite:
 
Adobe PDF reader: 
Foxit reader (hitrejši): 

Aljaž Laharnar - Apartma Foni, Cvetkova ulica 35, 5282 Cerkno


Izdelava spletne strani: E NALOG
Na teh spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovostne vsebine. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več o ...